В Олександрійському районі 12-річна дівчинка, не попередивши батьків, пішла в Одесу

, КП

6342В Олександрійському районі правоохоронці розшукали 12-річну дівчинку у суботу, 1 жовтня. Вона, не попередивши старших, разом із подружкою, пішки вирушила в Одесу, де живе її брат увечері 30 вересня, пишуть «Олександрійські новини».

До чергової частини районного відділення поліції звернулася 40-річна жінка. Вона повідомила, що її донька після гостювання у бабусі у селі Войнівка Олександрійського району зникла.

Дівчинку шукали всю ніч. Близько 10:00 години ранку поліції повідомили, що бачили двох малолітніх дітей на залізничній колії біля села Веселого, яке розташоване за 15 кілометрів від Войнівки.

– У результаті вжитих заходів працівники поліції з допомогою небайдужих громадян наступного дня розшукали дівчинку біля одного з сіл. Наразі дитину передано матері. Стосовно батьків складено адміністративний протокол за частиною 1 статті 184 Кодексу України про адміністративне порушення – невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей. Санкція статті передбачає попередження або накладення штрафу від одного до трьох неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, – розповів керівник районного відділення поліції Віталій Кравцов.

 

e-max.it: your social media marketing partner