У Кіровоград приїжджав чемпіон світу з боксу Олександр Усик

, КП

6210В обласний центр приїжджав чемпіон світу з боксу за версією WBO Олександр Усик. Боксер зустрівся з місцевими спортсменами, сьогодні, 23 вересня. Усик розповів про бій з поляком Кшиштофом Гловацким, у якому здобув перемогу, та про свої секрети успіху.

 – Напередодні поєдинку з Кшиштофом Гловацким почувався досить впевнено. Єдине, за що хвилювався – де розташувати державний прапор, – розповідає Олександр Усик.

Боксер зізнається, що бій з поляком був не дуже складний.

– Як такого жорстокого удару, який би вибив мене з колії, я не отримав. У бік бив мене, а ще наносив удари по нозі, напевно, для того, аби зупинити мене. В останньому раунді дуже хотілося влаштувати так зване big time show, однак завдання, яке стояло переді мною – мінімізувати небезпечні моменти. Я виконав поставлені завдання, – згадує боксер.

За словами Олександра, головний секрет його успіху – це не здаватися.

– Мені багато людей говорили, що у мене не вийде, але я не здавався. Терпіти, молитися і йти до своєї мети – тоді все вийде. Адже колись я також із захопленням дивився на Сидоренка, Дзинзирука, як зараз дивляться на мене. А коли Кличка на турнірі побачив, то слідом за ним ходив, хотів хоча б сфотографуватися, – каже Усик.

Олександр розповідає, що у кожного боксера бувають поразки на ринзі. І чемпіони світового рівня – не виняток. У такі миті допомагає віра в Бога та підтримка рідних.

– Поразка – це тимчасовий фактор. Якщо ти здасися, не факт, що завтра тобі буде легше. Якщо людина віруюча, треба піти до церкви, постояти там, помолитися і Всевишній обов’язково допоможе. А також підтримають мама, тато та тренер. Той, хто не здається, обов’язково досягає результатів. Колишній президент Франції Шарль де Голль колись сказав: «Обирайте найскладніший шлях, на ньому ви не зустрінете своїх противників», – сказав чемпіон.

Олександр Усик вважає, що зустрічі з молодими спортсменами надихатимуть їх і вони активніше та завзятіше тренуватимуться.

Кіровоградський тренер з боксу, чемпіон світу за версією WBF Віктор Фесечко впевнений, що такі зустрічі лише на краще.

– І для зовсім юних спортсменів, і для тих хлопців, які вже досягли певних результатів, такі зустрічі і спілкування – дуже велика мотивація, – сказав Віктор Фесечко.

62116212

 

 

 

 

 

 

 

 

 

62136214

e-max.it: your social media marketing partner