Київські зоозахисники під стінами МОН вимагатимуть відрахувати олександрійських студентів-живодерів

,

4782Київські активісти і захисники тварин збираються пікетувати Міністерство освіти і науки України з вимогою відрахувати з навчальних закладів студентів-шкуродерів, зокрема, чотирьох студентів-першокурсників Олександрійського технікуму Білоцерківського національного аграрного університету, які в присутності викладача жорстоко вбити цуценя, розчленували його і зняли це на відео, повідомляють у соцмережах, пише «Моя Олександрія».

Окрім цього, захисники тварин вимагатимуть відрахувати студентку Волинського коледжу Національного університету харчових технологій Любов Таропіну, яка зі співмешканцем Юрієм Гнатюком жорстоко знущалася над кошеням, кидаючи його то в мікрохвильову піч, то в пральну машину, то закриваючи в морозильній камері. Зрештою тварину викинули з вікна багатоповерхівки.

Акцію «Чи будуть відраховані студенти-шкуродери?» збирають у понеділок, 26 вересня, об 11:00.

 

Як писала «КП», на початку квітня четверо студентів жорстоко познущалися над твариною, яку взяли у волонтерів. Першокурсники спочатку втопили цуценя в пакеті з водою, а потім під наглядом викладача його розчленували. Резонансний випадок насилля над твариною викликав бурхливу реакцію як у захисників тварин, так і в громадськості.

Пізніше кримінальне провадження, яке відкрили проти учасників події, закрили, оскільки правоохоронці не знайшли в злочині ознак кримінального правопорушення. 

Після звернення редакції газети «Кіровоградська правда» до прокурора області Анатолія Коваленка з заявою відновити слідство стосовно студентів, кримінальне провадження поновили.

 

Проте пізніше стало відомо, що поновлене кримінальне провадження знову можуть закрити.

 

e-max.it: your social media marketing partner