У Новгородці люди ледь не влаштували самосуд над водієм фури, який збив жінку на переході

, Олена Сідорова

6208Майже півтисячі жителів у центрі Новгородки ледь не влаштували самосуд над водієм вантажівки, який збив жінку на пішохідному переході зранку сьогодні, 23 вересня, повідомили «КП» очевидці.

– Фура з дніпровськими номерами АЕ рухалася зі сторони Кіровограда, завантажена піском, тонн 50. На перехресті на переході ця машина знесла жінку. Вона відлетіла на кілька метрів від переходу. Спочатку ми подумали, що жінка померла, але вона почала ворушитися, намагалася перевернутися. До неї вийшов водій. Оскільки це сталося біля ринку та й, до того ж, у базарний день, на місце аварії прибігло багато людей. Спочатку близько двох сотень, пізніше – не помилюся, якщо скажу, півтисячі. Цього водія вони ледве не вбили. Через хвилин 5-6 приїхала «швидка», через кілька хвилин – поліція, – розповів «КП» очевидець Юрій.

У Новгородківському відділенні Долинського відділу поліції уточнили «КП», що жінка 1988 року народження зараз перебуває у лікарні.

– Подія сталася о 9:50 о вулиці Криворізькій. Вантажна машина здійснила наїзд на пішохода, який рухався по пішохідному переходу. Жінка перебуває в лікарні. Хто винен – з’ясовуватиме слідство, – сказав «КП» оперативний черговий відділу поліції.

За цим фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України – порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами.
e-max.it: your social media marketing partner