Кіровоградські поліцейські подарували дітям, які потребують реабілітації, поні (ФОТО)

,

6186Вихованцям Будинку дитини кіровоградські поліцейські подарували поні, якого використовуватимуть для іпотерапії – спеціальної реабілітації дітей із захворюванням центральної нервової системи та ДЦП, повідомляють в обласній поліції.

Такого подарунку, зазначають у поліції, діти чекали довго. 5-місячного поні привезли з Херсонщини. Вручили малятам «подарунок» начальник поліції області Сергій Кондрашенко разом із керівником управління захисту економіки Андрієм Кумейським під час прогулянки.

Відтепер коника діти зможуть бачити під наглядом дорослих, кататися і бавитися з ним. Та, найголовніше, тварину використовуватимуть під час проведення реабілітації малят.

– Ми щиро вдячні нашим шефам і особисто керівнику поліції області Сергію Кондрашенку, його колегам, усьому колективу за чуйність та добрі справи, – зауважує головний лікар Будинку дитини Петро Пастух. – Іпотерапія – вкрай необхідна нашим вихованцям. Дорослих коней нам час від часу приводили з іподрому, однак робити це часто, зрозуміло, можливості не було. Тепер інша справа. Я упевнений, що до нас зможуть звертатися батьки інших хворих дітей, яким також зможемо допомогти.

 

6187

6188

6189

6190

e-max.it: your social media marketing partner