П’яний кіровоградець з окривавленим ножем благав копів знайти чоловіка, якого він підрізав

, КП

6159В обласному центрі раніше судимий 44-річний чоловік у нетверезому стані підрізав свого сусіда. У постраждалого 41-річного чоловіка лікарі діагностували проникаючі поранення в області серця та шиї, повідомляють в обласній поліції та патрульній поліції Кіровограда.

Пізно ввечері, перебуваючи напідпитку, чоловік прийшов до свого сусіда. Вони почали сваритися. Під час сутички гість схопив ножа та вдарив ним кілька разів господаря помешкання.

«Патрульні побачили на вулиці Садовій закривавленого чоловіка з ножем в руках. 44-річний громадянин перебував у стані сильного алкогольного сп’яніння і благав інспекторів знайти чоловіка, якому він наніс численні ножові поранення. «Я вже одного разу відсидів, більше не хочу, знайдіть його», – повторював підозрюваний», – йдеться у повідомленні патрульної поліції.

Сліди крові привели патрульних до одного з приватних будинків на вулиці Генерала Шумілова. В одній із кімнат, двері якої були зачинені, почули голос людини. Виламавши двері, патрульні побачили 42-річного чоловіка з численними ножовими пораненнями. Він був ледь притомний, але говорити майже не міг.

«Потерпілого негайно шпиталізували. Лікарі швидкої зазначають, що саме своєчасна допомога патрульних врятувала життя людині. На даний момент стан потерпілого стабільний», – додають в патрульній.

Тим часом поліцію викликали працівники автомийки, які побачили чоловіка із закривавленими руками та ножем.

– Прибувши за вказаною адресою, поліцейські виявили 44-річного чоловіка. З’ясувавши обставини події, зловмисника затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Громадянин зізнався у скоєному. Ніж у крові, який знаходився у місцевого жителя на момент затримання, правоохоронці вилучили та направили на дослідження, – розповів т.в.о. начальника відділу поліції Дмитро Авдієнко.

Наразі вирішується питання про оголошення затриманому підозри та обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Раніше зловмисник вже відбував покарання за вбивство.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за частиною 3 статті 15 та частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу – замах на вбивство.

Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі терміном до п’ятнадцяти років.
e-max.it: your social media marketing partner