Єгиптянина, який спричинив смертельне ДТП у Кіровограді, можуть посадити на вісім років

, КП

4601Іноземцю, який на своєму «Porsche» виїхав на зустрічну смугу та спричинив смертельне ДТП, загрожує ув’язнення терміном до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на термін до трьох років, повідомили в прокуратурі області.

Наразі обвинувальний акт за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу – порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть потерпілого, та спричинення іншим потерпілим тяжких та середньої тяжкості тілесних ушкоджень скеровано до суду для розгляду по суті.

Нагадаємо, аварія сталася 25 квітня по проспекту Винниченка. Громадянин Арабської Республіки Єгипет, керуючи автомобілем «Porsche», виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся з двома легковими авто та маршрутним таксі. В результаті ДТП пасажир автомобіля «Porsche» від отриманих тілесних ушкоджень помер у лікарні, ще дві людини травмувалися.

Прокуратура області в апеляційному порядку оскаржувала ухвалу Ленінського районного суду Кіровограда, якою іноземцю обрали запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

 

Фото: persha.kr.ua

e-max.it: your social media marketing partner