Кафе у Благовіщенському, де потруїлися люди, суд закрив ще два роки тому

,

5684Кафе «Серж» у Благовіщенському (Ульяновці – «КП») , де отруїлося майже півсотні людей, Кіровоградський окружний адміністративний суд закрив ще два роки тому, повідомили у прокуратурі області.

Зокрема зазначається, що 10.04.2014 року Кіровоградський окружний адмінсуд застосував до закладу громадського харчування «Серж» заходи реагування у вигляді зупинення виробництва, реалізації продукції та надання послуг.

Однак, наголошують у прокуратурі, власник кафе рішення суду проігнорував.

З огляду на це, прокуратура зареєструвала кримінальне провадження за частиною 1 статті 382 Кримінального кодексу – невиконання судового рішення. Досудове розслідування доручено Голованівському відділу поліції.

Водночас, у прокуратурі уточнили, що в рамках зазначеного кримінального провадження також надаватиметься правова оцінка повноти вжитих заходів щодо виконання рішення Кіровоградського окружного адмінсуду стосовно кафе «Серж» посадовцями державної виконавчої служби.

Як уже повідомляла «КП», наприкінці липня після поминального обіду та після святкування хрестин у кафе «Серж» отруїлося 46 людей.

У коментарі «КП» власниця закладу Людмила Дворніцька заявила, що не винна.

Згодом медики констатували у постраждалих сальмонельоз.
e-max.it: your social media marketing partner