Обвинуваченого у ДТП, в якому загинула наречена, можуть посадити на десять років

, КП

5527Чоловіку, якого звинувачують ДТП, в якій торік у червні загинула наречена, повертаючись із власного весілля, загрожує ув’язнення терміном до десяти років з позбавленням права керувати транспортом на термін до трьох років, повідомили в прокуратурі області.

Наразі обвинувальний акт за частиною 3 статті 286 кримінального кодексу, а саме порушення правил безпеки дорожнього руху, особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть кількох осіб та частиною 1 статті 135 - залишення в небезпеці, перебуває на розгляді суду.

Як повідомляла «КП», суд встановив для обвинуваченого термін ознайомлення зі справою. Слідчий прокуратури Сергій Шептенко підозрює, що обвинувачуваний намагається затягнути розгляд справи та уникнути покарання.

На початку судового засідання обвинувачений та його адвокат були проти присутності журналістів.

Нагадаємо, аварія сталася в ніч із 20 на 21 червня в обласному центрі на розі вулиць Ушакова і Яновського. Молодята та ще троє пасажирів саме поверталися з весілля, як раптом у їхню машину врізалася «Тойота». Водій останньої, як тоді повідомляли ДАІвці, будучи напідпитку, проїхав на червоний. Очевидці ДТП розповіли «КП», удар був такої сили, що троє пасажирів вилетіли з машини на дорогу.

Внаслідок аварії на місці загинула 25-річна наречена, її чоловік і ще двоє пасажирів, у тому числі 11-річний хлопчик, отримали тілесні ушкодження. Постраждала і пасажирка «Тойоти». Усіх одразу доставили до обласної лікарні.

Підозрюваного у скоєнні аварії Вадима Данилова правоохоронці розшукували майже рік. Затримали його цьогоріч у квітні у Чернігові. Ленінський районний суд Кіровограда йому тут же обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою упродовж двох місяців.

e-max.it: your social media marketing partner