СБУ Кіровоградщини затримала банду кілерів, яка вбила кримінального авторитета (ФОТО)

,

5462Працівники СБУ затримали на території Кіровоградської та Полтавської областей банду найманих кілерів, яка на замовлення вбила кримінального авторитета на прізвисько «Кирпич» з Горішніх Плавень, повідомляють у СБУ області.

В ніч на 19 липня у Горішніх Плавнях, близько опівночі, поблизу місцевого супермаркету на вулиці Миру, 37-річний житель Кременчука отримав вогнепальне поранення. Від отриманої травми чоловік помер у кареті швидкої. Правоохоронці встановили, що з метою перерозподілу сфер впливу в кримінальному середовищі вбили кримінального авторитета на прізвисько «Кирпич».

Після вчиненого злочину члени організованого злочинного угрупування переховувалися від правоохоронних органів на території Київської, Кіровоградської, Дніпровської та Полтавської областей. За інформацією спецслужби, замовником вбивства був житель Горішніх Плавень, а організаторами та виконавцями – вихідці з Донецької області.

З’ясувалося, що за вказаним злочинним угрупованням тягнеться своєрідний шлейф і його учасники з використанням вогнепальної зброї і раніше здійснювали розбійні напади та насильницькі дії на території Полтавської та прилеглих областей.

В ході проведення обшуків за адресами проживання зловмисників вилучили гранати, вогнепальну та холодну зброю.

У відповідності до частини 2 статті 115 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство, вчинене на замовлення групою осіб) СБУ спільно з прокуратурою проводять невідкладні слідчі дії.

 

5463 5464

e-max.it: your social media marketing partner