У Кіровограді відкриють нову спортивну школу

,

5451В обласному центрі на базі колишнього спорткомплексу «Зірочка» по вулиці Братів Ельворті на початку нового навчального року відкриють четверту дитячо-юнацьку спортивну школу, повідомляють «Новини баскетболу в Україні і світі».

Як повідомив начальник відділу фізкультури та спорту міської ради Сергій Колодяжний, необхідність створення ще одного спортивного дитячо-юнацького закладу виникла тому, що з першого січня цього року держава перестала фінансувати відповідні установи спортивних товариств «Динамо», «Спартак», «Колос» та інші. Щоб не залишати юних спортсменів та тренерський склад на вулиці, вирішили тимчасово влаштувати юних спортсменів та їхніх тренерів у міські ДЮСШ. Фінансуватимуть школу з міського бюджету.

У школі буде відкриють кілька відділень. Діти займатимуться баскетболом, кік-боксингом, веслуванням, більярдним спортом.

– Зараз потрібно вирішити питання із фінансуванням нового спортивного закладу, – каже Сергій Колодяжний. – Для успішного функціонування ДЮСШ №4 потрібно 102 тисячі гривень – на утримання адміністративно-технічного персоналу. Кошти на виплату зарплат тренерському складу вже є.
e-max.it: your social media marketing partner