У Кіровограді припинять будувати «Набережний квартал»

,

5021Обласне управління державної архітектурно-будівельної інспекції скасувало реєстрацію декларацій про початок виконання будівельних робіт на будівництво багатоквартирного житлового будинку з вбудовано-прибудованими приміщеннями – житлового комплексу «Набережний квартал», повідомляють у відомстві.

Інспектори ДАБІ здійснили вихід на планову перевірку вказаного об’єкту, але не були допущені на територію будівництва для її проведення. За інформацією, яка надійшла на адресу управління, проект, на підставі якого проводяться будівельні роботи, розроблено з грубими порушення чинного законодавства та будівельних норм і правил – без врахування технічних умов, які є вихідними даними для розроблення проектної документації.

Такі факти свідчать, що об’єкт має ознаки самочинного будівництва. Це стало підставою для скасування реєстрації декларацій на початок виконання будівельних робіт.

Нагадаємо, у Кіровограді по вулиці Фрунзе навпроти Ковалівського парку в квітні минулого року стартувало будівництво житлового комплексу.
e-max.it: your social media marketing partner