В управлінні юстиції відхрестилися від хабарника

,

5001Обласне управління юстиції відхрестилося від хабарника, якого затримали вчора, 9 червня. У відомстві запевнили, що затриманий Сергій Куранов не працює на посаді начальника реєстраційної служби міськрайонного управління юстиції з березня цього року.

 «9.06.2016 року сайт «Моя Олександрія» оприлюднив статтю «В Александрии задержали на взятке чиновника управления юстиции». Автор пише: «Задержали на взятке начальника регистрационной службы горрайонного управления юстиции. Вказані журналістами статті оприлюднено із недостовірною і неперевіреною інформацією, оскільки Сергій Куранов з 14 березня 2016 року не працює в органах юстиції. Його звільнено з посади заступника начальника Олександрійського міськрайонного управління юстиції Кіровоградської області за переведенням до Олександрійської районної державної адміністрації Кіровоградської області, на підставі пункту 5 статті 36 КЗпП України (…)», – повідомили в управлінні.

Нагадаємо, затриманий Сергій Куранов нібито отримав хабар за оформлення землі в розмірі 2500 гривень, його затримали в службовому кабінеті при отриманні грошей.
e-max.it: your social media marketing partner