У Кіровограді покарають тих, хто жахливо обстриг дерева

,

4983Кіровоградська міська рада намагатиметься покарати тих, хто нещодавно здійснив варварську обрізку дерев по вулиці Єгорова. Депутатський запит про покарання винних подав на розгляд сесії депутат міської ради Андрій Кролевець.

– Те, що діється у Кіровограді з зеленими насадженнями, – це просто жах! Це болюче питання для всіх. Якщо ми зараз це не зупинимо, то можемо прокинутися одного дня, а Кіровоград буде зовсім без дерев, – наголосив Кролевець.  

Зокрема, своїм рішення депутати заборонили підприємствам усіх форм власності проводити обрізання дерев та зелених насаджень. Також тими, хто причетний до несанкціонованого обрізання дерев 7-8 червня, займуться правоохоронні органи, аби притягнути їх до відповідальності. Юридичний відділ міськради підготує претензію до підприємства, яке проводило обрізку, з вимогою відшкодувати один мільйон гривень за понівечення дерев.

Нагадаємо, інформація про жахливе кронування дерев з’явилася у соцмережах. Кіровоградців налякали «голі» стовбури від живих дерев, які нагадують химер.

Згодом з’ясувалося, що роботи по обрізці проводили не комунальні служби міста, а енергетики – «Кіровоградобленегро».
e-max.it: your social media marketing partner