Новенці скаржаться, що селище потопає в травах і бур’янах

,

5003Жителі селища Нового у Кіровограді скаржаться, що вперше за останні роки прибудинкові території потопають у травах і бур’янах. Подекуди рослинність сягає понад півтора метра. Люди кажуть, позаростали навіть дитячі майданчики.

Я живу у селищі Новому, так у нас поряд із будинком такі трави, що аж страшно! Яка не яка дитяча пісочниця заросла! – скаржиться жителька селища Надія.

Жінка каже, спеціально зробила світлини і в сусідніх дворах – там ситуація не краща, подекуди будяки повиростали більш як на півтора метра.

– Такого я не пам’ятаю. Торік, позаторік прибудинкові території косили постійно. Навіть у вихідні. Бувало, що в суботу хотілося поспати довше, так не давали косарі – гуділи мотокоси. А нині їх не чути ні вранці, ні ввечері, ні в будень, ні у вихідний! – додає Надія.

Тим часом «КП» поцікавилася у селищного голови Нового Сергія Денисенка, чому склалася така ситуація і коли він вирішить проблему. Той спочатку виправдовував себе дощовою погодою. Потім таки визнав, що траву дійсно слабо косять. Втім божився найближчим часом ситуацію виправити, придбавши додаткові коси.

 

5006

5004 5005

e-max.it: your social media marketing partner