У Кіровограді знімали детективний серіал для «ICTV»

, КП

5000У Кіровограді відбулися зйомки детективного серіалу «Невиправні», який для телеканалу «ICTV» знімає медіакомпанія «IVORY films». Про це написав на своїй сторінці у Facebook заступник гендиректора телеканалу «Кіровоград» Андрій Богданович.

«Ще один серіал знімали в Кіровограді», – написав він і прикріпив посилання на статтю про серіал «Невиправні».

Знімає серіал медіа-компанія «IVORY films», сценарій написав український журналіст і письменник Михайло Бриних, а режисером став Анатолій Матешко.

Ідея «Невиправних» досить оригінальна: злочини розслідує команда колишніх ув'язнених. Вона належить Іларіону Павлюку, який є продюсером проекту.

– Це найдивніший відділ спеціальних розслідувань в історії серіалів. Геній, який знає відгадку, але не може нічого довести. З ним – крутий екс-розвідник, який не хоче нічого розслідувати. І розумниця-слідчий, яка пережила настільки глибоку психологічну травму, що вона досі впливає на її вчинки. Але найдивніше те, що разом вони – ідеальні детективи, яким по зубам навіть ідеальні злочину, – розповідає Іларіон Павлюк.

– У сучасному кіно перетинаються багато жанрів. У цьому сценарії якраз і є це перехрещення. «Невиправні» – і комедія, і драма, і детектив, і мелодрама, іноді і нуар, і жахи – все відразу. Сценарій цього серіалу якраз відповідає моїм вимогам. Це три критерії: історія, характер і доля. Ці компоненти обов'язково присутні в кожному епізоді нашого серіалу, – сказав режисер серіалу Анатолій Матешко.
e-max.it: your social media marketing partner