Кіровоградці просять допомогти створити літній табір для особливих дітей

, КП

4992У Кіровограді на території Свято-Успенського храму планують організувати літній табір для дітей з особливими потребами «Джерельце Надії» з 4 по 10 липня. Організатори табору просять допомогти інвентарем.

«Для повноцінного функціонування табору просимо допомогти з інвентарем. Що потрібно – м’ячі, кеглі, дартс, настільні ігри (футбол, хокей), папір для орігамі, ножиці, пластилін (м’який), також просимо долучитися усіх творчих людей до проведення майстер-класів. Допомагаючи їм зараз, ми наповнимо їх життя світлом, а значить, зробимо і наше майбутнє краще!» – звернулася на своїй сторінці у Facebook голова громадської організації матерів дітей-інвалідів та інвалідів «Серце матері» Людмила Шукрута.

Кіровоградка Марина Ушакова-Дяченко також просить підтримати табір для дітей з особливими потребами.

«Минулого року ми вже робили такий табір, діткам дуже сподобалося, мій син також ходив до цього табору, а моя донька була волонтером. Вони рік чекали, щоб знову зробили такий чудовий та корисний табір. Діти почувалися на рівні з іншими дітками, вони почували себе потрібними», – написала на своїй сторінці у Facebook Ушакова-Дяченко.

Детальніша інформація за телефонами: 099-491-05-12 (священник Свято-Успенської духовно-просвітницького центру Іван Шемедюк), 066-973-12-34 (голова громадської організації матерів дітей-інвалідів та інвалідів «Серце матері» Людмила Шукрута) або 066-220-69-62 (голова ГО «Кіровоградське обласне об’єднання батьків дітей з особливими потребами і інвалідів» Анна Бондарева).
e-max.it: your social media marketing partner