Українські радіостанції змусять ставити в ефір Гімн двічі на добу

, КП

4978Голова Національної ради з питань телебачення і радіомовлення Юрій Артеменко виступив з ініціативою зобов'язати радіостанції включати в ефір гімн України двічі на добу, як в Радянському Союзі. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

«Не все було так погано в Радянському Союзі. Колишня КомПартія (земля їй пухом) виховувала своїх громадян в дусі відданості державі та народові. Щодня ефір державного радіо починався та закінчувався з гімну СРСР. Так виховувався патріотизм.

Наприклад, зараз в США традицією є запускати гімн о 24:00. І це не просто сухий традиціоналізм чи нав’язування, це рівень культури та виховання справжніх патріотичних громадян.

В Україні деякі радіостанції також запускають в ефірах Гімн. Але це поодинокі випадки», - пише голова Національної ради з питань телебачення і радіомовлення Юрій Артеменко.

Зокрема, Артеменко вже звернувся до Радіокомітету, щоб вони розглянули можливість запуск в ефір Гімну вранці і ввечері.

«Я звернувся до Радіокомітету, що об’єднує найпотужніші радіостанції України, розглянути можливість запуск в ефір Гімну України вранці і ввечері. Як мені стало відомо, Радіокомітет одностайно підтримав цю пропозицію і завтра планують презентувати про це реліз.

Дякую колеги! Сподіваюсь, що цю ініціативу радійників підхоплять і впровадять і телевізійники. Мрію про той час, коли кожен громадян безумно пишатиметься своєю країною, незалежно від того це наша Україна чи США. Щоб ефірах радіо та на телебачення лунав Гімн, а на подвір’ях розвивався синьо-жовтий стяг», - написав Юрій Артеменко.

e-max.it: your social media marketing partner