У Маловисківському районі жителі села вимагають призначення виборів

,

4979Жителі села Первомайське Маловисківської міської територіальної громади вимагають призначити в їхньому селі вибори старости. На сходку вони зберуться у четвер, 9 червня. Причина – робота виконуючого обов’язки, якого призначила сесія Маловисківської міськради, їх не задовольняє.

– Ми зберемося, аби в селі призначили вибори старости. Зараз селом завідує виконуючий обов’язки, колишній сільський голова, Микола Горденко. Більшість жителів не задоволена його роботою, він нічого не робить і на роботі взагалі не з’являється. Він нам не підходить. Просили міську раду призначити вибори, але нам відповіли, що грошей на цей в міському бюджеті немає, – розповідає жителька села Ольга.

Тим часом у Маловисківській міськраді кажуть, що цього року витрати на незаплановані вибори не передбачені.

– Бюджет формувався у грудні минулого року. Виконуючого обов’язки старости призначили торік у листопаді. Якби жителі висловилися ще до формування бюджету, що їх не влаштовує робота, ми б заклали витрати на вибори. А так коштів на проведення виборів немає, – зазначила керуюча справами виконавчого комітету Маловисківської міської ради Маловисківської міської об’єднаної територіальної громади Людмила Линник.
e-max.it: your social media marketing partner