Стосовно судді, який веде справу кіровоградського педофіла, можуть відкрити дисциплінарну справу

, КП

4575У Києві на черговому засіданні Вищої кваліфікаційної комісії суддів розглянуть питання про відкриття дисциплінарних справ чи відмову в їх відкритті щодо 115 суддів сьогодні, 7 червня, повідомляють у Київському районному суді міста Одеси. Три з переліку суддів – з Кіровоградської області, серед них і кіровоградський суддя, який веде справу місцевого педофіла.

Зокрема, комісія розгляне питання про відкриття дисциплінарної справ чи відмову в її відкритті стосовно судді Кіровського районного суду міста Кіровограда Євгена Романюка, який веде справу кіровоградського педофіла, котрий чіплявся до семирічного хлопчика у під’їзді у середмісті Кіровограда.

Також розглянуть справи стосовно судді Олександрівського районного суду Ольги Отян та судді Долинського районного суду Павла Бойка.

Нагадаємо, у Вільшанському районі затримали чоловіка, який чіплявся до семирічного хлопчика у під’їзді у середмісті Кіровограда.

Кіровський районний суд Кіровограда обрав підозрюваному міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою терміном на два місяці.
e-max.it: your social media marketing partner