Кіровоградські журналісти за годину «знайшли» скарби Ільїна

,

4976Команда із чотирьох представників ЗМІ, у тому числі й «КП», за одну годину пройшла квест-кімнату «Синдром дракона» і «знайшла» загадкові скарби електрика-колекціонера Олександра Ільїна.

Квест-рум для Кіровограда – досить новий та незвичний різновид активного та інтелектуального відпочинку, який підходить для невеликої групи друзів (від двох до чотирьох). Учасники мають об’єднатися заради вирішення проблеми – вибратися за годину із кімнати, повної загадок і таємниць. Аби покинути приміщення, не потрібна велика фізична сила, не важливий зріст чи інші фізичні параметри людини. Тому зіграти може кожен, хто бажає перевірити свою логіку.

– Події розгортаються в будинку на перший погляд пересічного електрика Олександра Ільїна, – розповідає один із організаторів квест-кімнати Юрій Козачінський. – Родичі намагаються повернути скарби, які вони вважають своїм родинним спадком... Є два варіанти проходження квест-кімнати. Перший у вигляді двосерійного серіалу: сюжет гри розділений на дві частини, кожну з яких треба проходити окремо, в чіткій послідовності. Гравців чекає дві гри, з абсолютно різними сценаріями, об’єднаними однією сюжетною лінією. Другий – повнометражний фільм: складна багатосюжетна гра. Такий варіант рекомендуємо для гравців з наявним досвідом участі у квестах.

– Ми справилися рівно за годину. Було досить цікаво і захоплююче. Атмосфера кімнати дуже таємнича, – ділиться журналіст «КП» Олена. – Ви заходите в кімнату, у вас є цілі, але з чого починати пошук – не зрозуміло. Далі роздивляєтесь предмети, знаходите зачіпки, будуєте логічний ланцюжок і в результаті розгадуєте всі загадки, таємниці, головоломки і виходите з кімнати. Це дуже хороше тренування для мозку. Пояснити це не можливо, це треба відчути на собі.

Тих, хто має бажання перевірити свою логіку, кмітливість та винахідливість, запрошують пройти квест-кімнату за адресою: «Quest Agency», вулиця Тараса Карпи, 64 (колишня Тимірязєва).

Додаткова інформація за телефоном: 095-72-77-095.
e-max.it: your social media marketing partner