«Shtorm» планує встановити камеру з видом на театр Кропивницького

, Олена Сідорова

4971Кіровоградський інтернет-провайдер ТОВ «ІСП-Шторм», який вже встановив у обласному центрі чотири веб-камери, планує в онлайні транслювати події і з площі перед академічним українським музично-драматичним театром імені Кропивницького, поділився з «КП» директор підприємства Костянтин Макаренко.

– Це презентаційні камери. Якщо для безпеки встановлювати камери – то треба зовсім інший підхід. Плануємо ще трохи розширити мережу камер, – розповідає він. – Зараз шукаємо нові точки установки. Гарно було б з видом на театральну площу, краєзнавчий музей, в Олександрії також шукаємо місце. Хочемо таким чином показати в онлайні презентабельні місця нашого міста. Камери якісні (коштують в межах 100-120 доларів), з широким діапазоном, з достатньо великою глибиною різкості. Після того, як встановили камери, ми помітили, що площа міськвиконкому охайніша порівняно з площею Героїв Майдану, що пам’ятник Ангелу-охоронцю вночі геть не підсвічується. Храм з підсвіткою, а Ангел – ні. Тому навіть таким чином можна виявляти недоліки.

Нагадаємо, перші дві онлайн-камери з’явилися на площі Героїв Майдану, третю поставили на площі перед міськвиконкомом, четверту – з видом на пам’ятник Ангелу-охоронцю.

 

Перегляд і переключення камер доступні за посиланням.

e-max.it: your social media marketing partner