У Кіровограді полісмени затримали п’яного водія, який збив сіті-лайт (ФОТО)

, КП

4965Працівники патрульної поліції затримали 20-річного жителя Кривого Рогу, який розтрощив у Кіровограді сіті-лайт на перехресті вулиць Велика Перспективна та Шевченка через кілька годин після правопорушення, повідомляють на офіційній сторінці «Патрульної поліції Кіровограда» у Facebook.
 
Патрульні затримали водія, який збив сіті-лайт, на вулиці Кропивницького на ранок. Як вони повідомили, хлопець був у стані алкогольного сп’яніння. На водія склали адміністративні матеріали, а автівку забрали на штрафмайданчик.

«Вчора близько третьої години ранку патрульні помітили пошкоджений сіті-лайт на перехресті вулиць Велика Перспективна і Шевченка. Охоронці порядку викликали на допомогу додатковий екіпаж для виявлення правопорушника. По «гарячим слідам» на вулиці Кропивницького зупинили автомобіль марки «Skoda Octavia». За кермом перебував 20-річний уродженець міста Кривий Ріг. Авто зазнало значних механічних пошкоджень. Результат тесту на алкогольне сп’яніння у водія показав, що значно перевищує норму алкоголю в крові. На водія патрульні склали матеріали за статтями 124, 126 і 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Автомобіль доставлено на штрафмайданчик за допомогою евакуатора. На місце події викликали слідчо-оперативну групу», – написали патрульні.

 

4966

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4967

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4968

e-max.it: your social media marketing partner