Прокуратура заявляє, що у «шістці» нікого не вбивали, але смерть була

,

4930Начальник відділу нагляду за додержанням законів при виконанні судових рішень у кримінальних провадженнях та інших заходів примусового характеру прокуратури Кіровоградської області Олександр Замороз заявляє, що інформація суспільного проекту «Синдикат» про вбивство адміністрацією засудженого та про жорстоке побиття іншого ув’язненого виправної колонії №6 у Кіровограді, про знищення медичної документації засуджених і вчення ряду інших незаконних дій, не відповідає дійсності.

У відомстві також спростовують інформацію і екс-керівника Державної пенітенціарної служби Сергія Старенького.

«Прокуратурою здійснено виїзд на місце події. Інформація, що викладена в пості свого об’єктивного підтвердження не знайшла. Не відповідає дійсності, те, що співробітники установи вже третій день не несуть службу на постах та те, що сама ВК №6 оточена військовими», – йдеться у повідомленні прокуратури області.


Водночас там заявляють, що колонія працює у звичному режимі, надзвичайних подій та порушення режимних вимог засудженими не зафіксовано.

Як уже повідомляла «КП», екс-очільник Державної пенітенціарної служби заявив, що у Кіровоградській виправній колонії №6 третій день триває бунт ув’язнених, а працівники стільки ж часу не заходять на роботу у зону.

Згідно з повідомленням «Синдикату», у штабі колонії вбили одного ув’язненого.

 

e-max.it: your social media marketing partner