Горбунов відмовився від свого позову до TTV

, КП

3916Нардеп Олександр Горбунов звернувся до суду з тим, щоб його заява про кіровоградського телеканалу «TTV» залишили без розгляду, відповідне клопотання він подав сьогодні, 3 червня.

– Позивач Олександр Горбунов подав клопотання 3 червня про залишення судового позову без розгляду та слухати справу без нього. Суд прийняв рішення задовольнити заяву, – повідомила суддя Ленінського районного суду Кіровограда Лілія Іванова.

Представник телеканалу «TTV», помічник адвоката Олексій Хомченко повідомив, що вони підтримують таке рішення.

– Рішення цілком логічне. Ми на такому рішенні наполягали ще минулого судового засідання. Позивач використав своє законне право залишити позов без розгляду, – прокоментував Хомченко.

Нагадаємо, народний депутат України Олександр Горбунов позивався на кіровоградський телеканал «ТТV». Приводом для позову став матеріал від 27 листопада 2015 року про суперечливий розподіл між дорожніми об’єктами Кіровограда субвенції із держбюджету.

Інакше кажучи, Горбунов обурився на слова телеканалу, що він пролобіював ремонт дороги до ресторанного комплексу «Тиха гавань», який пов’язують із ним.

За це нардеп вимагав від «TTV» моральної компенсації на 100 тисяч гривень.

Як повідомляла «КП», раніше активісти заявляли, що Олександру Горбунову належить відпочинковий комплекс «Тиха Гавань», до якого дорогу проклали за його клопотання. Проте він запевняє, що бізнес-заклад йому не належить.

Як уже повідомляла «КП», Олександр Горбунов також подав позов на обласний тижневик «Наше місто і село» та депутата Кіровоградської міськради Михайла Демченка, зі слів якого у виданні з’явився матеріал про забудову берегової зони річки Сугоклея. Горбунов вимагає по 100 тисяч від видання та депутата.
e-max.it: your social media marketing partner