У райони Кіровоградщини газ в балонах постачатиме житомирська фірма

, Олена Сідорова

4909Через кілька тижнів жителям Кіровоградщини постачатиме скраплений газ у балонах дочірнє підприємство «Пропан» із Житомира у співпраці з ВАТ «Кіровоградгаз», повідомив керівник фірми Роман Фещенко сьогодні, 2 червня.

Таку співпрацю вважають найоптимальнішим шляхом вирішення питання щодо забезпечення населення області балонним газом.

– В основному таким продуктом у побуті користуються незахищені верстви населення. Ми намагатимемося максимально охопити ті райони, які потребують цього продукту. До того ж, зараз на Кіровоградщині один балон газу коштує 470 гривень. Завдяки нашому виходу на ринок Кіровоградщини ціна реалізації товару складатиме 260-290 гривень, – наголосив Фещенко.

Спочатку підприємство сконцентрувало свою увагу на шести районах області, які потребують негайного вирішення проблеми. Це переважно західні райони області – Вільшанський, Гайворонський, Голованівський, Добровеличківський, Новоархангельський, Ульяновський.

Пізніше підприємство розширить свою мережу на центральні та східні райони.

За аварійно-диспетчерською підтримкою, наданням в експлуатацію незадіяних виробничих потужностей та допомогою в оренді приміщень підприємство звертатиметься до ВАТ «Кіровоградгаз».

Після збору необхідних документів для легітимної діяльності на території області, проведення роз’яснювальної роботи серед жителів та налагодження стосунків з районними владами, підприємство планує скласти абонентську базу та розпочати постачання газових балонів.

 

Нагадаємо, в Олександрії самотнім людям похилого віку планують підвозити баз в балонах до їхніх будинків.

e-max.it: your social media marketing partner