Для малюків у колясках пройде акція «Кіровоград у пелюшках»

,

4888Обласний тижневик «Україна-Центр» організовує в Кіровограді акцію «Кіровоград у пелюшках» для батьків, у яких є малюки від нуля до двох рочків у візочках, у День захисту дітей, 1 червня. Усі учасники отримають групове фото від професійного фотографа, а також індивідуальну фотосесію.

Акція розпочнеться на літньому майданчику в Ковалівському парку о 10:00.

«Ми вирішили повторити парад колясок. Мами і тата, бабусі і дідусі, прикрашайте засоби пересування ваших малюків. Обіцяємо призи за найкрасивішу коляску. Вирішили ввести нововведення: оголошуємо конкурс на найстильніший горщик. Цю необхідну річ теж можна креативно прикрасити. Спробуйте! І так, будуть сюрпризи. Наше свято проведе найкраща ведуча всіх часів і народів Олена Ферман. Відгукнулися на заклик взяти участь в акції наші давні друзі, імена яких будуть названі як зі сцени, так і на сторінках газети. Запрошуємо нових друзів, для яких «пелюшки» стануть дебютом меценатства. Єдина і незмінна наша умова – ніякої політики!», – повідомляють організатори.

Окрім того, учасники можуть поділитися одягом, іграшками та іншими потрібними речами з дітьми, які проживають у Будинку маляти, дітьми-сиротами та крихітними переселенцями.

Як і раніше, головний груповий знімок і цілу галерею фото малюків опублікують у газеті «УЦ».

«Всі, хто себе впізнає, отримають фото безкоштовно. Чекаємо новонароджених кіровоградців віком від нуля до двох років. Будемо раді і нашим випускникам, «пелюшкам зі стажем». І, звичайно ж, всім жителям міста. Привозьте свого найулюбленішого і найкрасивішого малюка в колясці на літню естраду Ковалівського парку», – закликають організатори.
e-max.it: your social media marketing partner