«Лексус», яким кермував п’яний колишній ДАІшник, місяць тому збив дитину

,

4824«Лексус», на якому в Кіровограді вчора вночі катався п’яний колишній ДАІшник, місяць тому збив на вулиці Пушкіна восьмирічного Діоніса Новікова. Тоді за кермом автівки була дружина колишнього ДАІшника – адвокат Оксана Петренко, пише «Депо.Кіровоград».

Номери «Лексуса», на якому здійснювали обидва злочини, співпадають – ВА 7772 ВЕ.

Нагадаємо, у Кіровограді на вулиці Вокзальній патрульні затримали колишнього заступника ДАІ в місті Кіровограді, а нині – працівника Знам’янського відділу поліції, який у нетверезому стані катався містом.

«Наблизившись до транспортного засобу, патрульні виявили водія в напівпритомному стані. На місце події одразу викликали швидку медичну допомогу. При спілкуванні з водієм патрульні помітили ознаки алкогольного сп’яніння. Від проходження освідування на стан алкогольного сп’яніння водій відмовився», – йдеться у повідомленні.

Як писала «КП», Петренко збила на машині Діоніса, коли він повертався додому з магазину. Хлопчик у важкому стані. У нього закрита черепно­мозкова травма, забій мозку, переломи стегон, лівого плеча, кісток тазу і ребер, а також травматичний шок. Аби поставити Діоніса на ноги, потрібно чимало часу і грошей.

 

48204827 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner