Давиденко: Прикро, що деякі політики і медіа хапаються за обмовку заради брудного піару

,

davydenkoДепутат обласної ради від «Опозиційного блоку» Людмила Давиденко заявляє, що їй прикро, коли політики і медіа хапаються за обмовку і роздувають із неї брудну піар-кампанію. Про це вона заявила у коментарі «КП», сьогодні, 20 травня.

- Як мама, як посадовець, який усе життя займається на роботі проблемами дітей, я дуже розчарована і прикро вражена тим, як за лічені секунди політики і підконтрольні їм медіа роздувають брудну піар-кампанію через обмовку. Хай би так реагували на висвітлення реальних проблем, які влада вперто не бачить і не хоче вирішувати, - сказала депутат.

Водночас Давиденко зазначила, що на сьогоднішній день понад сотня родин Кіровоградщини втратила своїх синів, чоловіків і батьків на сході країни, а влада тільки вдає, що опікується ними. Також депутат підкреслила, що влада вперто не бачить ще однієї проблеми – як живуть у зоні військового конфлікту ті, хто не зміг виїхати із Донеччини та Луганщини.
- Багато дітей залишилися без батьків, яких відправили воювати на схід, а багато дітей – таких же українців – стали заручниками в ДНР і ЛНР. Влада хоч на хвилину замислюється, як вони там живуть, чи нагодовані, чи мають належні умови? І замість того, щоб зайнятися роботою і відновити мир на на сході, дати можливість гідно жити і виховувати дітей, вони розкручують мою мобмовку, наче сенсацію, і поливають брудом, - підсумувала Давиденко.

e-max.it: your social media marketing partner