Суд за позовом Горбунова до газети «Наше місто» перенесли

, КП

4705Судове засідання за позовом народного депутата Олександра Горбунова до обласного тижневика «Наше місто і село» та депутата Кіровоградської міськради Михайла Демченка, зі слів якого у виданні з’явився матеріал про забудову берегової зони річки Сугоклея, перенесли на 19 липня у зв’язку із зайнятістю судді, повідомила секретар сьогодні, 19 травня.

– У зв’язку із зайнятістю судді Віталіни Махонько судове засідання перенесено на інший день. Я вважаю, що в цьому ніяких проблем не має. До 19 липня суддя перебуватиме в щорічній плановій відпустці, – прокоментувала адвокат Горбунова – Марина Гуцул.

– Горбунов позивається в основному тому, що йому не подобається, що я говорю на сесіях міськради та що ми пишемо статті в газеті, зокрема про огорожу біля «Тихої гавані». Там же перекривається людям доступ до річки! Він вимагає моральної шкоди по 100 тисяч гривень від мене та газети, – прокоментував Демченко.

Нагадаємо, Горбунов позивається і на кіровоградський телеканал «ТТV». Приводом для позову став матеріал від 27 листопада 2015 року про суперечливий розподіл між дорожніми об’єктами Кіровограда субвенції із держбюджету.

Інакше кажучи, Горбунов обурився на слова телеканалу, що він пролобіював ремонт дороги до ресторанного комплексу «Тиха гавань», який пов’язують із ним.

За це нардеп вимагає від «TTV» моральної компенсації на 100 тисяч гривень.
e-max.it: your social media marketing partner