Хореограф Лещенко запустив соціальну акцію #ТанцюйУкраїнське!

, КП

4699Хореограф Олександр Лещенко та балет Ліни Верес «Форсайт» ініціювали соціальний танцювальний проект популяризації української музики й танців #ТанцюйУкраїнське, повідомляє «Вoombontv».

– В Україні стільки крутої музики, стільки «фірмачів», які випускають якісні, модні пісні! Молодь орієнтована на західних зірок, а хочеться змістити акценти на наших артистів, танцювати під їхню музику, робити постановки під їх пісні! Ініціатива #танцюйукраїнське або #DanceLikeUa в англійському варіанті, спрямована саме на це, – розповів Олександр Лещенко.

У мережі вже з’явився перший відеоролик на пісню групи Quest Pistols Show «Не схожі». Його знімали на набережній Анталії і в ньому взяло участь три десятки чоловік – склад балету «Форсайт».

– Ми якраз прем'єрили три нових шоу «Форсайт» в Туреччині. Там і вирішили скористатися сонячною погодою і натхненням всіх артистів балету та реалізувати давно задумане, – додала Ліна Верес. – У планах – випускати танцювальні відео на пісні українських артистів регулярно на youtube-каналі DanceLikeUa! Запрошуємо всіх приєднатися, знімати свої ролики і популяризувати українське разом із нами!

Нагадаємо, у 2011 році Лещенко став тренером кіровоградської команди у танцювальному шоу «Майдан’s». Цьогоріч 21 травня виповнюється 5 років з моменту перемоги Кіровограда у шоу і здобуття містом звання «Танцювальної столиці України».

e-max.it: your social media marketing partner