Братів Дяченків випустили під заставу. Половину суми сплатив соратник Чорноіваненка

,

4564Андрія та Павла Дяченків, яких звинувачують у вчиненні замаху на народного депутата Станіслава Березкіна, Апеляційний суд Кіровограда неочікувано відпустив під заставу 600 тисяч гривень, повідомили у соцмережі.

Згідно з повідомленням, Апеляційний суд скасував вирок Кіровського райсуду, за яким Дяченкам дали 11 років тюрми.

Також повідомляється, що половину суми застави, визначеної судом, сплатив депутат Кіровоградської міської ради від «Батьківщини» Дмитро Терзов.

Як уже повідомляла «КП», торік у серпні Кіровський районний суд Кіровограда засудив братів Павла та Андрія Дяченків до 11 років тюрми.

Нагадаємо, у грудні 2012 року на Березкіна було вчинено замах. Зокрема, йому зателефонували невідомі та повідомили, що у камері схову на автовокзалі для нього зберігається термінова посилка з цінною інформацією. Той доручив забрати її своїм охоронцям. Згодом з’ясувалося, що у пакунку був саморобний вибуховий пристрій.

У ході розслідування правоохоронці вийшли на братів Дяченків. За різними версіями, в одного з них був особистий мотив звести рахунки з Березкіним.

Спочатку заарештували Андрія. А майже за рік після злочину – і його брата. Останній переховувався від слідства. До речі, за свідчення про місцезнаходження останнього СБУ пропонувала грошову винагороду. Щоправда, скільки коштувала така інформація і чи хтось отримав гроші, – не афішувалося.
e-max.it: your social media marketing partner