Матір обезголовленого немовляти шукають і досі

, Олена Сідорова

2238Матір новонародженого хлопчика, якого знайшли на завадівському сміттєзвалищі у Кіровограді торік у вересні, досі шукають, повідомила «КП» речник обласної поліції Віталіна Бевзенко.

– Судово-медична експертиза встановила, що смерть дитини була ненасильницькою. У хлопчика були якісь вади розвитку, тому дитина померла. Ймовірно, що наявні пошкодження тіла були отримані внаслідок роботи спеціальної техніки, яка працювала на смітнику. До цього часу особа матері не встановлена. Справу не закрили, слідство триває, продовжуються пошуки, – наголосила Бевзенко.

Як писала «КП», обезголовлене тільце немовляти знайшли працівники підприємства «КТП-1128», коли складували відходи.

– Робітник, який направляв бульдозер, помітив, що на поверхні сміття лежить щось схоже на іграшку, – розповідала тоді газеті директор підприємства Тетяна Мартовіцька. – Але коли підійшов ближче, побачив, що це дитинка ще з пуповиною, але без голови. Про знахідку одразу повідомив мені, а я подзвонила до міліції. Правоохоронці приїхали дуже швидко з усіма групами реагування, зробили експеримент. Це була така неприємна ситуація, що чоловік, який знайшов цю дитинку, не міг декілька днів відійти. Йому було дуже погано. Це таке звірство, яке неможливо усвідомити. Якби живу дитину привезли на звалище, то працівники точно почули б крик. А так ані водій, ані два вантажники не почули нічого і не побачили, бо привозили сміття ще засвітла. Голову так ніхто і не знайшов… Можливо, вона десь є у смітті, але докопатися до неї не змогли…

За словами директора підприємства, скоріш за все, дитину разом зі сміттям привезли із центра міста або з Миколаївки.
e-max.it: your social media marketing partner