В області зменшилося виробництво харчових продуктів
На Кіровоградщині виробництво харчових продуктів та напоїв порівняно з відповідним періодом минулого року зменшилося на 22,3%, повідомили в обласному управлінні статистики.
Хліба, хлібобулочних і борошняних виробів стали виробляти менше на 32,6%, олії та тваринних жирів – на 23,4%, продуктів борошномельно-круп’яної промисловості – на 19%, інших харчових продуктів – на 17,6%, м’яса та м’ясних продуктів – на 13,3%.
Водночас виробництво молочних продуктів зросло на 20,5%, повідомляють у головному управлінні статистики.
Хліба, хлібобулочних і борошняних виробів стали виробляти менше на 32,6%, олії та тваринних жирів – на 23,4%, продуктів борошномельно-круп’яної промисловості – на 19%, інших харчових продуктів – на 17,6%, м’яса та м’ясних продуктів – на 13,3%.
Водночас виробництво молочних продуктів зросло на 20,5%, повідомляють у головному управлінні статистики.