У Кіровограді врятували чоловіка, який упав у крижану воду

,

2665Це сталося пізно ввечері 2 січня в обласному центрі. Чоловік саме повертався додому. Йшов пішохідною доріжкою набережної, тримаючись за огорожу. Раптом спіткнувся і опинився в Інгулі. І хоча глибина була незначна, мокрий одяг та низька температура призвели до того, що той навіть не міг поворухнутися.

– Побачивши чоловіка, який стояв у воді, перехожі покликали на допомогу правоохоронців. Полісмени Андрій Лебединський та Олександр Яковенко саме несли службу неподалік. Вони і допомогли потерпілому вибратися з холодної води та викликали швидку, – розповіли «КП» в поліції.

Правоохоронці зізнаються, і раніше траплялися випадки, коли доводилося братися за порятунок. У тій ситуації зі спеціального обладнання у них був лише автомобільний трос, однак не в ньому правоохоронці вбачають успіх рятувальної операції.

– Коли розумієш, що саме від тебе залежить чиєсь життя, завжди знайдуться і засоби, і можливості, – каже Андрій Лебединський. – А рятувати та допомагати – наша робота і обов’язок, саме цього чекають від нас люди. Ми не підведемо!

Наразі чоловік, який ледь не загинув у крижаній воді, знаходиться в лікарні. Тепер про нього дбають медики.
e-max.it: your social media marketing partner