СБУ затримала прокурора, яка арештувала вагітну жінку та вимагала гроші за її звільнення (ФОТО)

,

2662Слідчі Генпрокуратури та СБУ завершили двомісячну спецоперацію з документування корупційної злочинної діяльності групи осіб, до складу якої входив начальник одного із підрозділів прокуратури Кіровоградської області, повідомив заступник генпрокурора Давіт Сакварелідзе.

За його даними, прокурор упродовж двох місяців через посередника – жителя Кіровограда – вимагала і неодноразово отримувала кілька частин хабара.

Прокурора затримали під час отримання останньої частини хабара. А це – 3300 доларів.

Сакварелідзе також уточнив, що за місцем роботи прокурора, а також за місцем проживання співучасників злочину відбулися обшуки. Там також вилучили значні суми грошей.

– Незабаром затриманим будуть вручені повідомлення про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 3 статті 368 Кримінального кодексу. Безсумнівно, ми клопотатимемо перед судом про обрання запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою для обох фігурантів, – уточнив заступник генпрокурора.

В СБУ уточнили, що затримана вимагала хабара за звільнення заарештованої вагітної киянки.

«Маючи зв’язки в правоохоронній і судовій системах, прокурор заарештувала вагітну киянку і за її звільнення з­під варти вимагала 6500 доларів та повернення елітного позашляховика. Вагітну жінку з­під арешту вже звільнили», – йдеться у повідомленні СБУ.

Тим часом у соцмережах з’явилася інформація, кого саме затримали правоохоронці, яку опосередковано підтвердили «КП» у прокуратурі області.

Світлана Клюкіна досі обіймала посаду начальника відділу нагляду за додержанням законів органами внутрішніх справ при провадженні досудового розслідування та підтримання державного обвинувачення управління нагляду за додержанням законів у кримінальному провадженні. До призначення Клюкіна була прокурором Олександрівського району.

2663

e-max.it: your social media marketing partner