У Кіровограді з’явилося пиво «KirOFF»
Крафтова пивоварня «Ципа» зварила пиво за унікальним рецептом «Кропивницького» на «інгульській» воді – Єлисаветградський червоний ель «KirOFF». На створення авторського пива надихнула екс-депутата облради Олександра Шаталова хвиля декомунізації та перейменування міста.
Пиво зварене лімітованою партією – 180 літрів спеціально для Кіровограда на честь його перейменування. До його складу входить чотири види хмелю і кіровоградський мед. Воно має червонуватий відтінок і солодкуватий, медово-трав’яний аромат.
Зварено пиво на Закарпатті в селі Кваси. Скуштувати його можна в пивному клубі «Прага».
Пиво зварене лімітованою партією – 180 літрів спеціально для Кіровограда на честь його перейменування. До його складу входить чотири види хмелю і кіровоградський мед. Воно має червонуватий відтінок і солодкуватий, медово-трав’яний аромат.
Зварено пиво на Закарпатті в селі Кваси. Скуштувати його можна в пивному клубі «Прага».