Громовий про Інгульськ: Необільшовики плюють в очі міській громаді

,

Підтримка Комітетом ВР назви Інгульськ є плювком в очі міській громаді, написав на своїй сторінці у Facebook Віктор Громовий.

- Нарешті зрозумів чому не діють раціональні аргументи на прихильників ідеї златопільсько–інгульско–ексампейської наруги над містом Єлисаветградом. Учора зустрів одного із активістів, який, за його ж словами, об'їздив ледь не всі пункти опитування і «проголосував» за Інгульск десятки разів. «Сухий залишок» від розмови літературною мовою: Так, назва Інгульск жлобська і глибоко провінційна, так Інгул болото і його єдина роль у житті міста була і є - роль стічної канави, так назва тюркська, так немає і 9% її прихильників і цю цифру вони штучно збільшили в кілька разів шляхом організованого об'їзду пунктів голосування, так реально прихильників цієї назви 1-2%... Усе так. Але ми вас усіх нагнемо! Скільки було прихильників у назви Кіровоград? Теж 1-2% місцевих комуняк. Поставили «всіх раком» і назвали місто як захотіли, ніхто і не «пікнув», а через 10-20 років звикли. Так буде і з «українською назвою»! Розмажемо всіх лісапетградців! Верховна рада нас підтримає, бо більшості народних депутатів чхати на наше місто, а з профільним комітетом ми питання вирішили, - пише Громовий.

-  Люди, припиніть дискусії з необільшовиками. Вони не хочуть нас почути, вони хочуть нас «розмазати»! Вони свідомо хочуть по-більшовицьки плюнути в очі міській громаді і «залізною рукою» загнати нас в «Євр… (ж)опу». Тому єдине, що зараз варто казати це ¡No pasarán! – додав він.
e-max.it: your social media marketing partner