У міськраді вже видали більше двох тисяч соціальних карток

, Олена Сідорова

У Кіровоградській міській раді почали видавати соціальні картки, які надають знижки на деякі товари, вчора, 22 грудня. У перший же день біля кабінету утворилася довжелезна черга. Всього видали більше 2400 карток. Про це написав на своїй сторінці у Facebook Андрій Лейбенко.

– Так, було багато людей, так, були черги. При цьому обслуговували всіх дуже швидко і головне – якісно. Ми не хочемо залучати до цього процесу ті служби, на які і так немало скарг і нарікань через якість обслуговування. Наші співробітники працювали швидко, чітко і злагоджено, за що їм величезне спасибі. Ми підключили і підключаємо до видачі карт депутатський корпус. Кілька депутатів вже активно включилися в роботу даного проекту, – написав Лейбенко і додав, що «Соціальна картка» допоможе людям з низьким достатком хоч трохи економити свій бюджет. – Це перший крок, який ми робимо. Попереду багато дійсно важливих і потрібних проектів для всіх жителів міста.

Нагадаємо, соціальну картку можна отримати у відділі соціальної підтримки населення міської ради у кабінеті №131.

Проект «Соціальна картка», який поки що підтримали два підприємства «Ятрань» і торгівельна мережа «Копілка», стартує 25 грудня.

Таку картку можуть отримати пенсіонери міста, які отримують пенсію, не вищу за 1600 гривень. Для отримання картки при собі необхідно мати паспорт та пенсійне посвідчення.
e-max.it: your social media marketing partner