Мер Знам’янки Філіпенко хоче 100% надбавки до зарплати і стільки ж премії щомісячно

,

Міський голова Знам’янки Сергій Філіпенко отримуватиме щомісячно надбавку у розмірі 100% до посадового окладу, щомісячно 100% премію до окладу, а також матеріальну допомогу на оздоровлення та для вирішення соціально побутових питань. Про це йдеться у проекті рішення опублікованому на сайті Знам’янської міської ради.

«…Встановити міському голові, секретарю міської ради, заступникам міського голови та керуючому справами виконавчого комітету Знам’янської міської ради надбавку у розмірі 100 відсотків до посадового окладу, рангу, вислуги років за особливий характер роботи і інтенсивність праці та роботу з нормативно-правовими актами…

…Надавати посадовим особам вказаним у п.1 матеріальні допомоги на оздоровлення та для вирішення соціально побутових питань…

…Здійснювати щомісячне преміювання міського голови Філіпенка С.І. відповідно до особистого вкладу в загальні результати роботи, а також до державних, професійних свят та ювілейних дат в розмірі 100% заробітної плати», – сказано у документі.

У проекті рішення також зазначається, що депутати уповноважують Філіпенка «встановлювати та зменшувати розмір премії секретарю ради, заступникам міського голови та керуючому справами виконавчого комітету», а також «встановлювати умови оплати праці працівникам міської ради, її виконавчого комітету, виконавчих органів Знам’янської міської ради».

«Дане рішення набирає чинності з 01.12.2015 року та діє до закінчення терміну повноважень міської ради сьомого скликання та міського голови», – зазначається в документі.

Нагадаємо, на виборах за Філіпенка проголосувало менше п’яти тисяч городян. Під час кампанії він опинився в епіцентрі скандалу. У соцмережах випливла копія вироку, датована 1982 роком на ім’я Філіпенка Сергія Івановича 27 лютого 1961 року народження, якого звинувачують у зґвалтуванні дівчини.
e-max.it: your social media marketing partner