Мер Бобринця ще не встиг попрацювати, а вже хоче надбавок, премій і матеріальної допомоги

,

Міський голова Бобринця Валерій Сніжко може отримати чималу прибавку до заробітної плати вже з 1 січня 2016 року. Про це сказано у проекті рішення міської ради, яке депутати розглядатимуть на позачерговій сесії, 24 грудня.

«Міському голові Бобринецької міської ради Сніжку Валерію Вадимовичу з 1 січня 2016 року по 31 грудня 2016 року:

– встановити надбавку за високі досягнення у праці або за виконання особливо важливої роботи – у розмірі 50 відсотків посадового окладу з урахуванням надбавки за ранг посадової особи місцевого самоврядування та надбавки за вислугу років;

– виплачувати надбавку за вислугу років у відсотках посадового окладу з урахуванням надбавки за ранг і залежно від стажу державної служби та стажу в органах місцевого самоврядування;

– здійснювати преміювання відповідно до особистого вкладу в загальні результати роботи, а також до державних і професійних свят та ювілейних дат, у межах фонду преміювання та економії фонду оплати праці;

– надавати матеріальну допомогу на оздоровлення при наданні щорічної відпустки та матеріальну допомогу для вирішення соціально-побутових питань в розмірі, що не перевищує середньомісячної заробітної плати», – сказано у проекті рішення.

Аналогічні виплати, згідно з документом, передбачені і першому заступнику мера Валентину Висоцькому, секретарю міськради Артему Лавріненку, а також секретарю виконавчого комітету Ірині Дмитрян.

«Виплату вищезазначених надбавок та преміювання здійснювати щомісячно за фактично відпрацьований час у межах затверджених видатків на оплату праці», – вказано у проекті рішення.

Нагадаємо, Сніжко переміг на виборах як самовисуванець. До цього часу він виконував обов’язки директора Бобринецького технікуму імені Порика Білоцерківського національного аграрного університету.

Висоцький раніше обіймав посаду головбуха виконавчого апарату Бобринецької районної ради.

Лавріненко обраний до міської ради як перший номер у списку Аграрної партії. До обрання очолював районне управління юстиції.

Дмитрян стала депутатом теж від згаданої політичної сили. Досі прцювала юристом в рай управлінні юстиції.
e-max.it: your social media marketing partner