У Кіровограді п'яний водій переїхав на тротуарі собаку

,

2613У Кіровограді на зупинці «біля обласної лікарні» п'яний водій легкової автівки переїхав на тротуарі собаку, повідомила кіровоградка Євгенія Цапенко у Facebook.

– П'яний негідник машиною переїхав собаку, що спала на тротуарі, і навмисне зробив це кілька разів. Одна з продавчинь магазину, біля якого це сталося Ліза вступила в бійку з цим покидьком. Їй на підмогу кинулися люди, які чекали на зупинці. Вони витягнули п'яного водія, намагалися його надоумити... А п’яні дівки в машині радісно сміялися!  Повна деградація... Ліза з дівчатами з магазину перенесли собаку в безпечне місце, подзвонили в ДАІ, – повідомила кіровоградка.

За словами Євгенії, у собаки – рвана рана передньої лапи, перелом тазу, задніх лап, рани на голові. Небайдужі одразу викликали ветеринара. Зараз тварина знаходиться під наглядом лікаря.

За коментарем «КП» звернулася до правоохоронців. Ті запевняють, що відразу відкрили кримінальну справу.

– Відкрито кримінальне провадження за частиною 1­статті 299 «Жорстоке поводження з тваринами», санкція якої – штраф у розмірі 50 неоподаткованих мінімумів або до 6 місяців арешту. Зараз проводяться слідчі дії. Винну особу розшукують. Відомі номери автомобіля, встановлюють місце проживання і, я думаю, що зловмисника знайдемо досить швидко, – повідомив «КП» начальник Кіровоградського відділу поліції Ігор Пайлик.
e-max.it: your social media marketing partner