Ларін: мандат народного депутата буде просто необхідним для нашої ефективної роботи

,

Сергій Ларін пояснив, що і надалі працюватиме на Кіровоградщину у статусі народного депутата, а замість нього в обласну раду зайде перший заступник по партійній лінії Андрій Тесленко.

– Після оголошення результатів виборів, депутати від «Опозиційного блоку» долучилися до переговорів із приводу подальшої роботи нового скликання обласної ради. Ми виступили з пропозиціями прийняти програму стабілізації ситуації в області і продовжити реалізацію «Центрального регіону». Програм, які на сьогоднішній день життєво важливі для Кіровоградщини. Але виявилося, що їм це не цікаво. Для них мають значення тільки посади: хто очолить обласну раду і хто стане заступниками голови, – заявив Ларін.

Він підкреслив, що його команда йшла в обласну раду не заради посад чи якихось привілеїв.

– Тому очевидно, що нам потрібно бути в опозиції і використовувати всі інструменти впливу на владу. І мій мандат народного депутата буде просто необхідним для нашої ефективної роботи, – зауважив Ларін і додав, що статус парламентарія дозволяє йому брати участь у сесійних засіданнях обласної ради і він обов’язково скористається такою можливістю.

– Я обіцяв повернутися в активну політичну роботу в регіоні, і я це роблю! Я продовжу працювати на Кіровоградщину в тісному контакті з командою наших депутатів – від сільських рад до обласної включно. Ми змусимо цю владу працювати на людей, а не на власні амбіції, – наголосив він.

Очільник «Опозиційного блоку» в регіоні повідомив, що замість нього депутатом обласної ради стане заступник по партії Андрій Тесленко.

e-max.it: your social media marketing partner