У соціальному центрі матері та дитини жінкам надають безоплатну правову допомогу

,

Права жінок, які потрапили у складні життєві обставин і перебувають у соціальному центрі матері і дитини, нещодавно обговорювали у Громадській правовій приймальні міського управління юстиції у Кіровограді.

–Подібні засідання ми проводимо у разі потреби, але не рідше, ніж один раз на квартал. Розповідаємо про права жінок, які потрапили у складні життєві обставини, навчаємо як правильно оформити документи на ті чи інші виплати, на купівлю житла, про захист своїх прав, – коментує начальник міського управління юстиції Людмила Гуріна.

Дана приймальна функціонує при соціальному центрі другий рік. За цей період вдалося позитивно вирішити чимало справ жінок.

– Нам допомогли юридично грамотно оформити документи, згідно з якими можна придбати житло. Три жінки, які у центрі отримали допомогу, вже купили житло цього року, ще п’ять жінок – торік. Відвідувачки отримують безкоштовні юридичні консультації, які знадобляться в житті та нададуть упевненості у своїх силах і можливостях, – розповідає директор комунального закладу «Кіровоградський обласний соціальний центр матері та дитини» обласної ради Інна Жолобова.
e-max.it: your social media marketing partner