Кіровоградські поліцейські привітали дітей-сиріт із Днем Святого Миколая (ФОТО)

,

2600Вихованці Кіровоградського будинку дитини отримали до Дня Святого Миколая від правоохоронців солодкі подарунки та фрукти. Ласувати гостинцями діти почали відразу, як тільки взяли пакунки до рук, повідомляють в обласній поліції.

Приділити особливу увагу малятам та передати подарунки «від Миколая» прибули шеф кіровоградської поліції Сергій Кондрашенко та керівник управління поліції охорони в області Володимир Луньов. У супроводі головного лікаря закладу гості переглянули умови проживання малечі, а також із задоволенням поспілкувалися з дітками.

– Коли такі крихітки пильно заглядають тобі в очі, чекають подарунків, бо для них це поки і є основна увага, хіба ж хтось наважиться не виправдати їх надії, – каже Сергій Кондрашенко. – Вони відчувають добре ставлення до себе і тому повинні отримувати належну турботу, аби бути щасливими дітьми.

– Ми вдячні за те, що наші поліцейські знаходять можливість і допомагають малечі. Завдяки такій підтримці ми забезпечуємо діток усім необхідним. Будемо раді бачити поважних гостей знову і спасибі за їх добрі справи, – подякував поліцейським головний лікар будинку Петро Пастух.

 

2601

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2602

e-max.it: your social media marketing partner