В області запрацювало чотири оновлені місцеві прокуратури

, Олена Сідорова

У Кіровоградській області розпочали свою роботу чотири оновлені місцеві прокуратури – Кіровоградська, Знам’янська, Олександрійська та Новоукраїнська сьогодні, 15 грудня, повідомляють у прокуратурі області.

До складу Кіровоградської місцевої прокуратури увійшли місто Кіровоград та Кіровоградський район. На посаду керівника призначено старшого радника юстиції Дмитра Прокопчука.

Юрисдикція Знам’янської місцевої прокуратури поширюватиметься на міста Знам’янку та Світловодськ, Знам’янський, Маловисківський, Новомиргородський, Олександрійський та Світловодський райони. Керівником став старший радник юстиції Станіслав Когатько.

Олександрійська місцева прокуратура, з територіальною юрисдикцією у місті Олександрія, обслуговуватиме Долинський, Компаніївський, Новгородківський, Олександрійський, Онуфріївський, Петрівський, Устинівський райони. Очільником призначено молодшого радника юстиції Ігоря Білоусова.

Новоукраїнська місцева прокуратура охоплює Бобринецький, Вільшанський, Гайворонський, Голованівський, Добровеличківський, Новоархангельський, Новоукраїнський та Ульяновський райони. На посаду керівника призначено радника юстиції Віталія Дьолога.
e-max.it: your social media marketing partner