Активісти «Правого сектору», яких залишили під вартою, оголосили голодування (ФОТО)

, Олена Сідорова

2573Четверо активістів «Правого сектору» – Сергій Рипаленко, Олександр Вергелес, Пилип Таран та Дмитро Некрасов, яких Апеляційний суд Кіровоградської області залишив під вартою, оголосили голодування. Акція триватиме доти, доки суд не пом'якшить запобіжний захід. Звернення від залишених у СІЗО активістів прочитав Дмитро Некрасов, апеляційну скаргу якого розглядали останньою сьогодні, 10 грудня. 


Двом активістам – Галині Кулібабі та Івану Борисову суд змінив міру запобіжного заходу з тримання під вартою 60 діб на домашній арешт.

 

Активістку Марту Кузів звільнили на поруки народного депутата від БПП Олега Петренка та командира ДУК «Правий сектор» Андрія Стемпіцького.


Нагадаємо, у вівторок, 8 грудня, бійці «Правого сектору» заблокували залу Апеляційного суду області і вступили в сутичку із поліцією.


Як уже повідомляла «КП», у неділю, 29 листопада, люди в масках і зі зброєю напали на відділення «Національної лотереї» у центрі Кіровограда. Вони потрощили меблі і забрали з каси 42 тисячі гривень, жорсткі диски з інформацією з відеокамер та комп’ютерний сервер. На ранок стало відомо, що автівку учасників розбійного нападу затримали на об’їзній Кіровограда. 

2574

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2575

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2576

e-max.it: your social media marketing partner