У Кіровограді проти «Правого сектору» відкрили ще чотири кримінальні справи

, Олена Сідорова

Проти представників «Правого сектору» відкрили чотири кримінальні провадження через те, що вони перешкоджали діяльності судових органів та чинили інші протиправні дії, повідомляють в обласній поліції.

Нагадаємо, у вівторок, 8 грудня, бійці «Правого сектору» заблокували залу Апеляційного суду області і вступили в сутичку із поліцією після того, як суд прийняв рішення не відпускати на поруки одного із сімох їхніх активістів. У кімнаті залишились судді, прокурор, адвокат, преса, обвинувачений.


За цими фактами розпочато кримінальні провадження, зокрема за частиною 4 статті 296 «Хуліганство» та частиною 2 статті 345 «Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу» Кримінального кодексу України. Проводиться досудове розслідування.

 

Як уже повідомляла «КП», у неділю, 29 листопада, люди в масках і зі зброєю напали на відділення «Національної лотереї» у центрі Кіровограда. Вони потрощили меблі і забрали з каси 42 тисячі гривень, жорсткі диски з інформацією з відеокамер та комп’ютерний сервер. На ранок стало відомо, що автівку учасників розбійного нападу затримали на об’їзній Кіровограда.

e-max.it: your social media marketing partner