«Батьківщина» утворила «ширку» з екс-регіоналами у Вільшанській райраді?

, Олена Сідорова

У Вільшанській районній раді депутати від партії «Батьківщина» об’єдналися з представниками «Опозиційного блоку», «Нашого краю» та «Народної партії» проти БПП «Солідарність» задля просунення своїх кандидатів на керівні посади. Про це Кіровоград24 повідомило джерело, яке не побажало фігурувати у пресі.

Це сталося під час проведення першої сесії сьомого скликання Вільшанської районної ради, яка відбулася 27 листопада 2015 року – саме такий «розклад» вийшов про голосуванні за всі ключові питання.

Нагадаємо, аналогічна ситуація склалася і у Кривому Розі. Там через «ширку» «Батьківщини» з колишніми регіоналами рішенням політради партії, фракція політсили у Криворізькій міській раді була розпущена, а її члени виключені з партії.

Головою Вільшанської районної ради став Михайло Лець («Народна партія»), а його заступником – Олександр Михайлов (партія «Наш край»), якого на минулому скликанні ради «з тріском» було вигнано з посади голови. Він не просто протягом довгого часу був одним із керівників місцевого осередку славнозвісної «Партії Регіонів», а й був затятим ідейним прибічником «ригівського» підходу до керування всіма процесами в суспільстві. Також Олександр Михайлов був фігурантом як мінімум двох кримінальних справ.

Вже в перший же день своєї «роботи» народні обранці забули, що вони – «слуги народу».
e-max.it: your social media marketing partner