Перш ніж піти, Марковський дав дозвіл на встановлення 60 МАФів у Кіровограді

,

Колишня міська влада дала дозвіл на встановлення по Кіровограду шести десятків МАФів. Перші встановили сьогодні, 1 грудня. Один – біля обласної лікарні, інший –  поряд із дитячою обласною лікарнею, повідомили «КП» у міськраді. Городян, які намагалися завадити встановленню одного з МАФів, побили!

– Зранку побачили, як біля нашого будинку по Преображенській навпроти дитячої обласної лікарні почали встановлювати ще один кіоск, – розповідає кіровоградець Микола Демура. – Мій син одразу кинувся туди, щоб завадити. Проте на нього накинулися люди, які його встановлювали, стали кричати: «Дави, дави його!», а потім побили, били по нирках, а потім ножем чи чимось гострим різонули по шиї і руці. Коли я підбіг на поміч, мене вдарили трубою.

Чоловік каже, на запитання, хто дав дозвіл на встановлення МАФу, йому відповіли, що у господаря кіоску є прив’язка до території. Натомість йому точно відомо, що жодного рішення сесії міськради щодо надання дозволу на це встановлення, немає.

– Ми п’ять років боремося з цими кіосками, їх тут уже 12!, – додає Микола Демура. – Ми не можемо ні вийти, ні заїхати на своє подвір’я, бо кожного ранку в дитячу лікарню приїжджають десятки машин, яким припар куватися біля закладу ніде, бо все заставлено кіосками. Люди ставлять свої машини у нас у дворі. Ми їх розуміємо, але ж від цього у нас життя немає.

Після інциденту побиті чоловіки звернулися до лікарні за медичною допомогою. Тим часом кіоск на Преображенській встановили і вже ведуться роботи з цементування фундаменту, щоб його потім було важко знести. Біля МАФу встановлено охорону.
e-max.it: your social media marketing partner